INTERIM

Geef je marketing tijdelijk of gedeeltelijk uit handen om een goede basis neer te zetten

Haal een zelfstandige critical friend met een frisse blik in huis

Direct marketing kennis, ervaring en junior-begeleiding aan boord

Vind parttime vervanging bij ziekte of zwangerschap

Flexibel en wendbaar zonder lange termijn verplichtingen

Marketing Detective: INTERIM

Ben je op zoek naar een interim marketing manager voor uitbreiding van of ondersteuning bij je project of team? Wil je graag een goede basis neerzetten zodat een junior marketeer op de lange termijn de uitvoering kan doen, eventueel onder begeleiding van de Marketing Detective. Heb je direct extra capaciteit nodig door bijvoorbeeld ziekte, uitval, zwangerschap of gewoon tijd en handen te kort? Mogelijk kan de Marketing Detective (samen met haar Partners in Crime) uitkomst bieden. Neem snel contact op, zodat we een keer kunnen kennismaken.

Wat anderen vinden

Binnen een jaar heeft Marije binnen onze organisatie de marketingactiviteiten structureel georganiseerd. Marketing was nooit professioneel opgepakt binnen onze organisatie. Marije heeft eerst een gedegen analyse gemaakt van processen binnen en buiten ons bedrijf. Positionering en marketingstrategie uitgestippeld. Ze heeft hier uitvoering aan gegeven en zaken intern overgedragen. Dit heeft ertoe geleid dat ze zichzelf overbodig gemaakt heeft en wij nu zonder haar de uitgestippelde koers zelf voort kunnen zetten.

Frank van Velthoven | CCO Realworks

[/db_pb_slide]

Marije is een enorm toegewijde en gedreven Marketing Consultant en een echte go-getter. Enorm goed in het overzien van het grotere geheel met tegelijkertijd een scherp oog voor details. Haar pragmatische aanpak en het feit dat ze zich helemaal vastbijt in een vraagstuk maakt dat je op haar kunt bouwen voor het behalen van doelgerichte resultaten met je marketingactiviteiten. En ze is, niet geheel onbelangrijk, een fijn mens om mee samen te werken. Iemand die aandacht voor je heeft en goed luistert!

Jorien Kleine Deters | Contentstrateeg

[/db_pb_slide]

Als interim managing director van Queen Tarzi heb ik met Marije kennis mogen maken. Een ware marketing professional met creatieve ideeën die in de praktijk goed uitvoerbaar zijn. Een kritische blik op huidige activiteiten, welke ons veel waardevolle inzichten heeft gegeven.

Nancy Zomer-Carolus | Interim manager

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]