DO IT YOURSELF

  1. Home
  2. Diensten
  3. DO IT YOURSELF

Ontrafel het marketing mysterie in je hoofd

Bouw je eigen marketing-
strategie met jouw doelgroep

Krijg vertrouwen in jouw marketingbeslissingen

Creëer efficiëntie in jouw marketingteam

Een vertrouwd klankbord om ideeën op af te schieten

Marketing Detective: DO IT YOURSELF

Als bedrijfseigenaar draag je waarschijnlijk veel verschillende hoeden, wat maakt dat je niet in alles een expert kunt zijn. Tel daar de overweldigende marketingwereld, met een overvloed aan tips, tools en silver bullet marketingtrucs bij op en je raakt al gauw het spoor bijster.

Met alle best-practice adviezen en ‘marketingregels die je online naar je hoofd geslingerd krijgt, is het soms ingewikkeld om klantcommunicatie te creëren die helder en begrijpbaar is. Maar geen reden tot paniek, want dat is waar wij binnenkomen. Wij geloven namelijk in de kracht van eenvoudige, duidelijke en consistente marketing..

Wij helpen jou om al jouw gedachten, doelen en ambities uit jouw hoofd te halen, op papier te krijgen en de meest efficiënte route te vinden om deze te bereiken.

Met een marketingcoach aan jouw zijde creëer je een veilige space om alle losse eindjes te ontrafelen, de ruis weg te nemen en de juiste oplossingen voor jouw unieke situatie te vinden om vooruit te blijven gaan.

Onze sessies zijn zeer flexibel en passen bij jouw behoeften. Ze kunnen zo lang of zo vaak zijn als je nodig hebt en in de vorm die het beste past. Als één van onderstaande zaken je aanspreekt, dan is deze aanpak misschien wel precies wat je nodig hebt, zodat je het daarna zelf verder kan oppakken.

  • Je zwemt in alle opties en hebt behoefte aan duidelijkheid en praktische next steps.
  • Je zoekt iemand waar je op kunt bouwen en vertrouwen met zeer specifieke marketing uitdagingen.
  • Je hebt het gevoel dat je in een marketingsleur zit en wilt de boel weer op gang krijgen.
  • Je wilt iemand als klankbord en die je verantwoordelijk houdt voor het uitvoeren van al jouw ideeën.

Elk bedrijf is anders en daarom stemmen we de aanpak graag af ​​op jouw bedrijf.

Wat anderen vinden

Binnen een jaar heeft Marije binnen onze organisatie de marketingactiviteiten structureel georganiseerd. Marketing was nooit professioneel opgepakt binnen onze organisatie. Marije heeft eerst een gedegen analyse gemaakt van processen binnen en buiten ons bedrijf. Positionering en marketingstrategie uitgestippeld. Ze heeft hier uitvoering aan gegeven en zaken intern overgedragen. Dit heeft ertoe geleid dat ze zichzelf overbodig gemaakt heeft en wij nu zonder haar de uitgestippelde koers zelf voort kunnen zetten.

Frank van Velthoven | CCO Realworks

[/db_pb_slide]

Marije is een enorm toegewijde en gedreven Marketing Consultant en een echte go-getter. Enorm goed in het overzien van het grotere geheel met tegelijkertijd een scherp oog voor details. Haar pragmatische aanpak en het feit dat ze zich helemaal vastbijt in een vraagstuk maakt dat je op haar kunt bouwen voor het behalen van doelgerichte resultaten met je marketingactiviteiten. En ze is, niet geheel onbelangrijk, een fijn mens om mee samen te werken. Iemand die aandacht voor je heeft en goed luistert!

Jorien Kleine Deters | Contentstrateeg

[/db_pb_slide]

Als interim managing director van Queen Tarzi heb ik met Marije kennis mogen maken. Een ware marketing professional met creatieve ideeën die in de praktijk goed uitvoerbaar zijn. Een kritische blik op huidige activiteiten, welke ons veel waardevolle inzichten heeft gegeven.

Nancy Zomer-Carolus | Interim manager

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]